+0 - 0  by /1 comment

SAPOL mostra preocupació pel canvi de govern i Jaume Asens demana tranquil·litat a tots els membres de la Guàrdia Urbana

Preocupació i inquietud a la Guàrdia Urbana de Barcelona per la previsible arribada de Colau a l’alcaldia de la ciutat. El sindicat majoritari SAPOL adverteix, en declaracions a Catalunya Informació, que el que fins ara els ha arribat dels plans de Barcelona en Comú no els agrada gens.

El portaveu, Marcos González, avisa que, fins ara, s’han sentit a dir de tot. I això, afegeix, no hi ajuda.

“Si l’únic que rebem per part d’algunes d’aquestes persones que anaven en una candidatura han estat crítiques, crítiques ferotges. Si el que llegim en els diaris -que no sabem si és veritat- és que volen desfer unitats com si fos una venjança. Que ens han trucat pràcticament torturadors a tota la Guàrdia Urbana… Doncs com vostè comprendrà, estem una mica preocupats.”

També en declaracions a aquesta emissora, el número 4 de la candidatura de Barcelona en Comú, Jaume Asens, ha respost a González llançant un missatge de tranquil·litat al cos.

“Els agents de la Guàrdia Urbana no han de tenir cap preocupació. En la seva majoria treballen de forma honesta al servei dels ciutadans. Nosaltres el que hem dit, això sí, és que revisaríem els protocols, i faríem tot el possible per evitar casos de mala praxi com en el passat.”

El principal punt de discrepància és la continuïtat o no de la Unitat de Suport Policial i la Unitat Nocturna Centralitzada, anteriorment coneguts com UPAS. El sindicat SAPOL creu que s’ha de mantenir per garantir la integritat de la resta d’agents i l’equip de Colau considera que això és només competència dels Mossos.

+ 0 - 0

1 comment

  1. Una de les coses més perilloses es un ignorant motivat, en aquest cas una ignorant motivada. Aquest es el problema d’aquest pais qualsevol ignorant pot decidir sobre matèries que no té ni idea, simplement perque arriba al poder polític sense ofici ni benefici, unicament venen fum i música per a les orelles de persones desespades, oferint la salvació del món gràcies a ells però sempre hi han rukets que ho compren, barcelona prepareu-vos per l’anarquia comunista d’aquesta especie!

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *