+0 - 0  by /1 comment

SAPOL es querellarà contra les disfresses al·lusives al 4-F

Una altra de les disfresses relacionades amb els lamentables fets.

Una altra de les disfresses relacionades amb els lamentables fets.

El secretari general del Sindicat d’Agents de Policia Local, Marcos González, ha explicat a BTV que el gabinet jurídic de l’organització estudia presentar una querella contra les persones que es van disfressar d’agents de la Guàrdia Urbana amb un test al cap en al·lusió al cas 4-F al carnaval de Mataró. González demanarà explicacions al coordinador general de Convergència, Josep Rull, i a l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, per la vinculació d’una de les persones disfressades amb la llista de CiU a Mataró.

Segons Marcos González, una de les persones que apareixen a la fotografia és el fill de l’alcaldable de CiU a Mataró i es presenta a la mateixa llista com a independent. González reconeix que, “tot i que el pare no té res a veure”, voldrien “saber si hi ha alguna responsabilitat, i afegeix que és “una autèntica barbaritat que algú que vulgui ser representant dels ciutadans faci aquest tipus de coses.

El secretari general del SAPOL ha expressat que fer broma dels fets ocorreguts el 4 de febrer de 2006, quan un agent de la Guàrdia Urbana va quedar malferit per l’impacte d’un objecte al cap, és “una crueltat”. González ha expressat que “tot ha de tenir fins a un punt, i s’han passat de la ratlla“, i ha titllat els fets que presenta el documental ‘Ciutat Morta’ de “ciència ficció”.

Comunicat de Quim Fernàndez sobre la polèmica per la disfressa del 4-F

Davant la polèmica originada per una disfressa del tot condemnable sobre els fets del 4-F voldria fer les següents indicacions:

1.No és el meu tarannà fer broma de cap desgràcia, no ho he fet, ni ho faré mai. Per tant, no puc fer res més que lamentar aquests fets tan poc afortunats i, a més, rebutjar-los.

2.Conec molt bé el meu fill, sé com és i sé també que la seva intenció no era ferir a ningú, però malgrat tot s’ha equivocat.

3.Vull demanar disculpes públiques a totes aquelles persones que s’han pogut sentir ofeses per aquest episodi.

4.Durant les pròximes hores parlaré amb la família de l’agent de la Guàrdia Urbana que va quedar ferit per explicar-li com ha anat tot, per mostrar-li la meva solidaritat i per presentar-li les meves disculpes.

5.També m’he posat en contacte amb l’alcalde de Barcelona perquè traslladi als membres del cos de la Guàrdia Urbana la meva disculpa i solidaritat.

6.Per últim, vull desvincular aquests fets de l’acció política de CiU i de la gestió del govern municipal de l’Ajuntament de Mataró.

Mataró, 17 de Febrer de 2015

+ 0 - 0

1 comment

 1. pep

  Els.participants a la fotografia:

  – Jordi Fernandez Fabregas
  – Joan Maymi
  – Josep Carreres
  – Cristina Jauma

  Falta un cinquè que queda amagat darrera de la.dona

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *