+0 - 0  by /0 comments

Piqué demana perdó per la discussió amb la Guàrdia Urbana

El jugador del FC Barcelona Gerard Piqué s’ha disculpat avui per les expressions “desafortunades” que va etzibar als agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona que van multar el seu germà. Així ho ha expressat per carta el defensa blaugrana a la jutgessa durant el judici ràpid que ha tingut lloc aquest dijous. Per l’incident, la fiscal demana una multa de 900 euros per al jugador, una xifra que l’acusació particular eleva a 10.500 euros.

Els fets van succeir la matinada del 13 d’octubre del 2014 en una zona d’oci del Port Olímpic de Barcelona quan el jugador es va embrancar en una discussió amb la Guàrdia Urbana després que els policies multessin el seu germà per deixar el vehicle aturat en un carril bus. L’acusació particular, exercida per la Guàrdia Urbana, acusa l’internacional blaugrana d’una falta de respecte a l’autoritat.

Al jutjat d’instrucció número 5 de Barcelona ha quedat avui vist per a sentència el judici ràpid per aquest cas. Piqué no ha anat al judici –no hi estava obligat perquè era un cas de faltes– i ha lliurat a través del seu advocat una carta a la jutgessa on reconeix que va utilitzar expressions “desafortunades”, per les quals es disculpa, a més de reconèixer que es va equivocar i comprometre’s a intentar que no es torni a repetir un incident com aquest.

No obstant això, el futbolista al·lega en la carta que no reconeix totes les expressions que se li atribueixen a l’atestat, i que avui han ratificat al judici els dos agents, que asseguren que els va dir que la Urbana li feia “fàstic”, que el multaven perquè li tenien enveja, que posaven sancions perquè tenien comissió i que no pagaria la multa perquè trucaria al seu cap.

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *