+6 - 0  by /0 comments

Guàrdia Urbana i Bombers rescaten una nena de 2 anys que estava sola en un balcó a la nit

Els agents van rescatar una nena en un balcó de la Rambla Catalunya, a qui la mare hauria deixat sola a casa

Agents de la Unitat Nocturna Segona (Eixample i Gràcia) de la Guàrdia Urbana va detenir el passat dissabte, 21 de febrer, una dona per dos presumptes delictes d’abandonament de menor d’edat i de maltractament en l’àmbit de la llar per haver deixat la seva filla de dos anys sola a casa. Els fets van passar a les 3 de la matinada, quan una patrulla de la Guàrdia Urbana va ser alertada per la Sala Conjunta de Comandament perquè una menor es trobava cridant i plorant a la terrassa d’un edifici de la Rambla de Catalunya.

Un cop al lloc, els agents van comprovar des de l’exterior com a la primera planta de l’edifici hi havia una nena menor d’edat que estava plorant i cridant. Amb la col·laboració dels Bombers de Barcelona, la policia va accedir al pis i va rescatar a la menor del balcó, que presentava un estat de manca d’higiene i desnutrició. Posteriorment es va traslladar la menor a un centre hospitalari per procedir a l’exploració i assistència de la nena. La nena va quedar sota la tutela de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA) de la Generalitat de Catalunya.

Finalment, a tres quarts de cinc de la matinada, la mare, de 20 anys i de nacionalitat espanyola, va fer acte de presència al domicili i va ser detinguda per la comissió d’un presumpte delicte d’abandonament i de maltractament d’un menor. La detinguda va passar a disposició dels Mossos d’Esquadra.

+ 6 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *