+0 - 0  by /1 comment

L’informe en què es parla d’un test “ni existeix ni ha existit mai”, segons Joan Delort

El gerent de Seguretat de l’Ajuntament, Joan Delort, ha afirmat que la Guàrdia Urbana mai no ha tingut un informe que expliqués que un test va ser el que va ferir l’agent del 4-F. Segons Delort, l’aleshores alcalde, Joan Clos, va respondre “de manera inapropiada” quan va parlar d’aquesta hipòtesi en una entrevista. Delort també nega que dins de la Urbana hi hagi “cap problema de violència policial”.

Delort ha explicat, en una entrevista a Catalunya Ràdio, que les paraules de Clos van generar “un gran rebombori intern” poques hores després. Tanmateix, ha asseverat que l’exalcalde fa fer servir “una manera de dir les coses al més incorrecte o distorsionat possible”.

El gerent de Seguretat de l’Ajuntament també s’ha mostrat sorprès que l’advocat Jaume Asens no hagi “corregut a comparèixer a la fiscalia” per explicar que hi ha un testimoni amb una versió diferent dels fets i que el ministeri públic, coneixedora de les seves paraules, “no el citi formalment”.

Delort ha reconegut que a la Guàrdia Urbana hi ha corporativisme, “com a tota organització policial”, tot i que ha negat que aquest sigui utilitzat per “tapar” res, i ha recordat que tant el cos municipal com els Mossos d’Esquadra tenen unitats destinades a fer front a “temes de corporativisme negatiu” i les “malifetes que qualsevol funcionari públic podria fer”.

+ 0 - 0

1 comment

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *