+1 - 0  by /1 comment

Les policies locals de Calella, Sant Pol i Canet valoren positivament els primers mesos de servei conjunt

Quatre agents de la Policia Local de Calella i quatre de la Policia Local de Sant Pol de Mar van ser el passat 4 de juliol a Canet Mar per participar del dispositiu de seguretat del festival Canet Rock, que va aplegar més de 20.000 persones al municipi. Va ser el primer dispositiu conjunt que organitzaven les Policies Locals dels tres pobles i el balanç és positiu.

El regidor de Seguretat Ciutadana de Canet de Mar, Jesús Marin, detalla que el dispositiu del festival és “molt complex” però que tot i això va funcionar molt bé per la predisposició de tots els agents de tots els coses per treballar de manera conjunta. Pròximament s’espera que es puguin organitzar també de forma conjunta cursos de formació per als agents.

Aquest és, de fet, un dels objectius del conveni que van signar els tres ajuntaments el passat mes de març. L’acord busca cooperar per millorar l’eficàcia i la prestació de serveis, possibilitar l’estalvi econòmic i donar seguretat jurídica a les actuacions dels efectius de qualsevol dels tres cossos policials en els tres termes municipals.

En total, els tres municipis sumen un total de 92 agents i des de Calella esperen que això permeti una millor gestió de la seguretat durant l’estiu, quan la població s’incrementa notablement. L’alcaldessa, Montserrat Candini, afirma que “la capacitat de resposta en qualsevol punta de feina existeix perquè el marge mental de treball ja no és el terme municipal”.

L’alcaldessa de Sant Pol de Mar, Montserrat Garrido, assegura que “la relació és molt bona” i veu “positiva” la col·laboració entre els tres pobles. Sant Pol és el poble més petits dels tres, però fins al moment no ha requerit del recolzament de cap de les Policies Locals dels altres municipis, tot i que si s’han fet operatius conjunts com controls d’alcoholèmia a la N-II.

+ 1 - 0

1 comment

  1. Cuantos mas municipios se unen y aportan sus recursos, mayor es la posibilidad de éxito profesional
    Si uniesen todos los municipios de Cataluña, se crearía una gran policía local

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *