+3 - 0  by /0 comments

L’Alcalde de Sabadell nomena Pepita Llonch nova cap de la Policia Municipal

Segons informa Nació Sabadell, l’alcalde Juli Fernàndez ha firmat aquest matí el decret de nomenament de la sotsinspectora Pepita Llonch com a nova cap de la Policia Municipal de Sabadell. Llonch substitueix així José Miguel Duran, que va causar baixa fa uns dies coincidint amb el canvi de govern a la ciutat.

Pepita Llonch és sotsinspectora de la Policia Municipal de Sabadell i ha estat escollida com a nova cap del cos després que Duran agafés la baixa i que el sostcap del cos, Antonio Sánchez Cortés, també l’agafés dijous. Donat que no hi ha cap altre inspector en el cos, s’ha designat la següent persona amb més rang a la Policia Municipal. Actualment hi ha tres sotsinspectors, i Llonch és la que més antiguitat té.

Pepita Llonch supervisant un ple a l'Ajuntament de Sabadell

Pepita Llonch supervisant un ple a l’Ajuntament de Sabadell

Duran figura com imputat en el cas Mercuri en diverses peces per presumptes delictes com el de tràfic d’influències, i ahir mateix es va fer públic que la jutge que instrueix el cas el va incloure com a implicat en una nova peça separada, la número 33, per haver omès l’obligació de perseguir un delicte. Concretament, segons la investigació hauria tapat un possible cas de suborn. Es preveu que en els propers dies també se’l citi en qualitat d’imputat per aquesta mateixa peça.

Per aquest motiu, els dos partits de govern de Sabadell, ERC i la Crida, així com altres forces de l’oposició, ja van avançar en el seu programa la intenció de destituir els càrrecs imputats, un gest que han retret en reietardes ocasions que el govern del PSC no hagi dut a terme.

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *