+1 - 0  by /0 comments

La Policia Local d’Esplugues deté un home que va robar un camió i que va envestir els agents

Després d’una perillosa persecució va ser interceptat pels agents, els quals van ser atesos per lesions

La Policia Local d’Esplugues de Llobregat van detenir, la passada nit, a D.C.S., de 28 anys i veí de Lleida, quan acabava de robar un camió i després d’una perillosa persecució per l’autopista B-23. La col·laboració ciutadana va ser fonamental, ja que fou un testimoni qui va donar l’alerta a la Policia Local del robatori d’un camió estacionat al pàrquing públic del carrer Sant Antoni M. Claret.

El vehicle va ser localitzat a l’alçada de l’Hospital Comarcal Moisès Broggi, on el conductor va començar la seva fugida després que els agents li ordenessin que s’aturés. Es va iniciar llavors una persecució per la B-23, durant la qual el presumpte autor del robatori va envestir el vehicle policial en diverses ocasions i el va acabar apartant de la seva trajectòria, fins que a la sortida d’Esplugues de l’autopista, el camió va perdre el control per efecte de la velocitat i va bolcar. El conductor va continuar la fugida a peu, però va ser interceptar a la plaça Josep Català per la dotació d’un altre cotxe patrulla de la Policia Local que s’havia afegit a la recerca del camió.

Els agents del vehicle envestit, amb lesions lleus, van haver de ser atesos a un centre mèdic, mentre que el conduc­tor del camió va resultar il·lès, tot i que va ser portat a un centre d’atenció primària en qualitat de detingut i va passar a disposició policial.

El detingut compta amb diferents antecedents delictius i tenia vigent una ordre de detenció i ingrés a la presó emesa pel Jutjat d’Instrucció núm. 3 de Lleida. En aquesta ocasió se l’imputen delictes de robatori o furt d’ús de vehicle, atemptat contra els agents de l’autoritat, conduir sense haver obtingut mai permís o llicència de conducció, delicte de danys i delicte de lesions.

+ 1 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *