+0 - 0  by /1 comment

La Policia Local de Polinyà obre diligències a uns veïns per maltractament animal

La Policia de Polinyà ha obert diligències penals per maltractament animal als seus propietaris, que han perdut la tutela del gos fins al veredicte d’un jutge

La Policia de Polinyà va publicar diumenge passat un vídeo al seu compte de Facebook que ha deixat a milers d’usuaris de la xarxa amb el cor encongit. En les imatges es veu a un gos encallat a la barana d’un balcó d’un tercer pis. Els seus gemecs s’estremeixen. Tracta de saltar, i al final cau al buit. “Aquestes són les conseqüències de deixar a un gos durant hores en un balcó amb altes temperatures i sense aigua ni menjar”, escriu la policia. Els agents havien rebut diverses trucades dels veïns d’un bloc de pisos de Polinyà (Barcelona) que alertaven de la situació de l’animal.

 

Sense més informació que el vídeo, es pot témer el pitjor, però la història té un final feliç. El gos es troba en bon estat i atès en una protectora d’animals. Gràcies a la col·laboració veïnal, quan el ca va caure l’esperava un tendal d’un pati. Just en aquest moment els bombers estaven preparant l’escala per rescatar-lo, però el ca es va precipitar abans que donés temps a això. Així mateix, una veterinària li va fer la primera exploració. La policia ha publicat aquest dilluns unes imatges del gos en perfectes condicions per tranquil·litzar els usuaris i demanar “disculpes” per si han “ferit la sensibilitat d’algunes de les persones que han visionat el vídeo”.

 

La policia ha afirmat a LaVanguardia.com que els propietaris han estat identificats, als que s’ha obert diligències penals i un procediment administratiu per possibles maltractaments. De fet, les imatges van ser gravades pels agents com a prova per a presentar davant del jutge. Fins que una ordre judicial no ho dictamini, el ca seguirà a la protectora d’animals.

 

+ 0 - 0

1 comment

  1. Si se dice que la Urbana baja gatos de los arboles tb debe bajar perros de los balcones y sancional al q le encerró al sol !!

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *