+0 - 0  by /0 comments

La Guàrdia Urbana fa 600 controls coincidint amb els sopars de Nadal i alerta de l’abús d’alcohol en les motos

S’hi han registrat 568 proves d’alcoholèmia negatives i 29 de positives, així com 7 positives en drogues

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha fet aquest divendres a la nit més de 600 controls d’alcoholèmia i drogues als conductors de vehicles. El cos policial reforça el desplegament d’aquest tipus un cop al mes, i ara ha coincidit amb l’últim cap de setmana abans de les festes de Nadal, unes dates on coincideixen molts sopars de feina.

Volen reduir les morts provocades per conduir begut, especialment les dels motoristes. És per això que, en una zona plena de bars, restaurants i discoteques, un tram de la Travessera de Gràcia, des d’Aribau fins a Tuset, s’ha tenyit del blau dels vehicles policials.

Setze patrulles amb 42 agents s’han distribuït aquesta nit pels carrers de Barcelona. La Guàrdia Urbana ha controlat sobretot els usuaris de motos. En una entrevista al programa “El Suplement” de Catalunya Ràdio, el cap de l’operatiu, Manuel Haro, ha qualificat de preocupants els resultats sobre aquest col·lectiu.

“Em sembla molt greu que la gent no tigui consciència que conduir un vehicle de dues rodes anat begut o drgat és molt perillós”

Pel que fa a les edats, la policia destaca que és cert que els joves beuen però recorda que el grup de conductors entre 35 i 50 anys són els que tenen més accidents a causa de l’alcohol.

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *