+5 - 0  by /0 comments

Jordi Samsó serà el nou gerent de Seguretat de Barcelona

L’exdirector general de Seguretat Ciutadana i de Justícia Juvenil de la Generalitat, Jordi Samsó, serà el nou gerent de Seguretat i Prevenció de l’Ajuntament de Barcelona. Samsó va ser director general de Seguretat Ciutadana (Mossos d’Esquadra) quan Montserrat Tura era consellera d’Interior i quan aquesta va passar a ser titular de Justícia va ser el director general de Justícia Juvenil.

La carrera professional de Jordi Samsó (Barcelona,1961) va començar precisament a la Guàrdia Urbana de Barcelona, el 1986, després va ser intendent de la Policia Local de Mataró i Cap de la Policia Local de Sant Boi de Llobregat.

Jordi Samsó és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i en Funció Publica Gerencial a ESADE, i fins avui responsable de Seguretat i Mobilitat de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat).

També, des del 1995, Samsó és professor i coordinador de sistemes de Seguretat i funció Pública de l’Escola de Policia de Catalunya, que dirigia l’actual comissionat de la Guàrdia Urbana de Barcelona, Amadeu Recasens. A més a més, ha estat director de l’Escola de Policia de Mataró, professor de l’Escola de Policia de Catalunya i cap d’Àrea de Serveis de Ciutat, Seguretat Ciutadana i Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.

+ 5 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *