+1 - 0  by /0 comments

Imputades tres persones per estafar famílies en risc d’exclusió social

La Guàrdia Urbana ha imputat tres persones per delictes d’estafa i usurpació d’estat civil. Segons el cos, els acusats ocupaven il·legalment habitatges i els llogaven posteriorment a famílies sense recursos falsejant la documentació.

L’origen de la investigació es va produir arran de la trucada d’un veí al 092 que denunciava una ocupació il·legal al barri de la Teixonera, a Horta-Guinardó. Agents de la Unitat d’Investigació i de la Unitat Territorial de la Guàrdia Urbana van arribar a la conclusió que els tres imputats captaven persones en risc d’exclusió social i els oferien pisos —que prèviament havien ocupat de forma il·legal— amblloguers a preus molt baixos.

Els imputats canviaven els panys dels pisos que ocupaven i lliuraven les noves claus i un contracte de lloguer en què l’arrendatari era una persona a la qual s’havia suplantat la identitat. El grup s’organitzava per cercar pisos que podien ocupar i possibles víctimes, falsificar els documents i cobrar els lloguers. La Guàrdia Urbana manté oberta la investigació per esbrinar si hi ha denúncies similars relacionades amb aquest grup.

+ 1 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *