+0 - 2  by /0 comments

Barcelona desmenteix cap previsió per incorporar manters a la Guàrdia Urbana

En una nota enviada avui als sindicats amb representació a la Guàrdia Urbana de Barcelona, la Gerència de Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona ha desmentit que hi hagi cap plantejament per incorporar persones que exerceixen la venda ambulant no autoritzada al cos de policia municipal.

El comunicat arriba després de que el mitjà Alerta Digital va publicar una notícia en que s’afirmava que l’executiu municipal té previst incorporar en funcions policials a manters procedent del col·lectiu, i que aquesta mesura comptava amb el suport del Comissionat Recasens i de la Gerència Municipal.
La nota afegeix que la informació publicada és “falsa i tendenciosa” i que en cap moment el mitjà que la va publicar ha contactat amb Alcaldia o la Direcció de la Gerència de Seguretat.
La nota conclou que l’accés al cos municipal està reglat per la legislació vigent i que qualsevol persona que ho desitgi es pot integrar a la Guàrdia Urbana de Barcelona, sempre i quan es compleixin els requisits previstos i es superi el procés selectiu.
+ 0 - 2

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *