+1 - 1  by /1 comment

Barcelona convocarà 100 noves places d’agent de la Guàrdia Urbana i 60 de Bombers

La Comissió de Govern de l’Ajuntament de Barcelona del 30 de desembre ha aprovat l’Oferta Pública d’Ocupació parcial per a l’exercici 2015. Durant aquest any, el Govern Municipal convocarà un total de 100 noves places en la categoria d’agent per entrar a la Guàrdia Urbana de Barcelona i de 60 places per entrar a formar part de Bombers de Barcelona.

A partir d’aquest moment, el consistori prepararà les bases de la convocatòria que seran sotmeses a l’aprovació de la Comissió de Govern. Posteriorment es publicaran al Butlletí Oficial de la Província (BOP), al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). A partir d’aquesta última publicació, els candidats i candidates tindran 20 dies per presentar la instància. Aquest tràmit es podrà fer telemàticament a través del lloc web de l’Ajuntament de Barcelona, www.bcn.cat, en l’apartat tràmits i gestions, o bé excepcionalment presentant-la al Registre General de l’Ajuntament de Barcelona o en qualsevol de les formes previstes pel règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

La convocatòria de 2015 per als futurs agents i bombers es farà en règim d’oposició lliure, i estarà oberta a persones amb nacionalitat espanyola i que compleixin els requisits que es marquin a les bases.

Amb aquesta nova convocatòria, que se suma a les dels anys anteriors, el Govern pretén impulsar la renovació d’aquests dos cossos de seguretat i d’emergències per comptar amb un servei de màxima qualitat i eficiència i poder oferir la millor resposta a la ciutadania. El primer tinent d’alcalde, Joaquim Forn, ha destacat la importància de la nova convocatòria perquè permet avançar en l’objectiu de tenir uns cossos de seguretat i d’emergència de primer nivell perquè “la seguretat i la convivència és una de les principals prioritats del Govern municipal, i el nostre compromís és seguir treballant a peu de carrer, prevenint els problemes i intervenint de forma eficient”.

1 comment

 1. Jose A.P

  Me gustaría poder hacerle una pregunta si usted me la permite,
  es posible que agentes de seguridad estén patrullando y pasen unas pruebas como son unas oposiciones y tengan en su historial médico patologías de autolisis y nadie solicite historial médico de ese agente que va a llevar un arma
  Y sufre una llamemos lo enfermedad mental

  Agradecería por favor una contestación y reciba un cordial saludo

  Atentamente:
  José

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *