+2 - 0  by /0 comments

Acceptada a tràmit una querella contra els caps de la Guàrdia Urbana de Badalona que haurien retirat una multa de trànsit

Un jutjat de Badalona ha acceptat a tràmit una querella contra els dos màxims responsables de la Guàrdia Urbana de la ciutat per haver retirat, presumptament, una multa de trànsit. La denúncia la va presentar el sindicat policial Plataforma Sindical Unitària, i acusa la cúpula de la Urbana de Badalona de prevaricació administrativa.

Els fets es remunten al mes d’abril, quan un agent de la Guàrdia Urbana afiliat a la Plataforma Sindical Unitària va posar una multa de trànsit a un vehicle mal aparcat. El mateix dia, els càrrecs superiors de l’agent haurien impedit que la sanció es tramités. El secretari general de la  Plataforma Sindical, Pedro López, justifica la querella:

 

“Si nosaltres estem per ordenar, sancionar o denunciar és irracional que des del mateix estament, si ha estat així, es tregui la denúncia. Nosaltres demanem respecte per al treballador i que no passi més. Volem que els subordinats, quan fan bé el seu treball, siguin protegits i respectats pels seus superiors.”

Plataforma Sindical Unitària

Els querellats són el superintendent de la Guàrdia Urbana Conrado Fernández i l’intendent Félix Martínez. Un cop obertes les diligències, el jutjat número 1 de Badalona prendrà declaració als afectats i testimonis dels fets per decidir si se’ls imputa o no.

+ 2 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *