+0 - 0  by /0 comments

Les autoritats d’aviació federal nord-americanes consideren obligar a la identificació remota dels drons

Una de les principals dificultats de la policia és saber de qui és cada dron: descartada una “placa de matrícula” al dron ara es podria imposar la identificació via ràdio

L’administració d’aviació federal segueix treballant per regular i millorar la seguretat de les aeronaus no tripulades. La setmana passada en una reunió en que van participar des de la policia de Nova York fins el sector comercial i industrial relacionat, es va discutir l’estandardització d’un sistema d’identificació únic per les aeronaus.

El prec de les autoritats policials locals era clar: el números amb vinil col·locats en un aparell són impossibles de veure quan aquest es troba en funcionament. El Congrés dels Estats Units ja treballa en una norma que obligui a registrar cada aparell, i això permetria confrontar els números de sèrie amb la identificació remota que es vol imposar.

La identificació remota consisteix en que mitjançant el sistema de ràdio que s’usa per comandar l’aeronau, es transmeti de forma permanent la localització i identificació de l’aparell sempre que estigui en ús. Aquesta és precisament la proposta del principal fabricant de drons del món, la xinesa DJI i que ja es troba en capacitat d’aplicar aquesta tecnologia a tots els seus aparells.

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *