+0 - 0  by /0 comments

La policia de Miami col·loca alertes falses a Waze per despistar sobre els seus controls

Als detectors de radar i els grups de Whatsapp els ha sortit un dur competidor per conèixer on hi ha controls policials a les ciutats i carreteres: aplicacions socials com Waze que s’han menjat als GPS clàssics. Fa unes setmanes ja va saltar l’alarma sobre la preocupació de la policia amb Waze, però ara han passat a l’acció.

A l’àrea metropolitana de Miami la policia està contrarestant l’efecte Waze d’una manera un tant peculiar. Centenars d’agents han descarregat l’aplicació amb l’únic objectiu d’introduir informació falsa per confondre als usuaris de la mateixa i que deixin de confiar en ella com a eina per conèixer en temps real on s’estan realitzant controls per part dels agents.

La policia considera aquestes aplicacions perilloses per als seus agents

La polèmica no es queda ni molt menys aquí. Segons portaveus de la policia de Miami en declaracions a la CNN, aquest tipus d’informació que alerta sobre la posició dels agents és altament perillosa per a ells, ja que dóna detalls a possibles delinqüents de la seva situació exacta i moviments. No tots els agents opinen igual.

Per als creadors de l’aplicació,  no solament consideren que no és és perillosa sinó que resulta d’ajuda per millorar la seguretat i el trànsit a l'”obligar” als conductors a circular amb més precaució per les zones on són coneixedors que hi ha presència policial.

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *