+0 - 0  by /0 comments

Finalment BMW arrabassa a Tesla el contracte per la flota de turismes elèctrics de LAPD

i3 és un dels vehicles elèctrics més venuts a Califòrnia 

Lluny del luxe i l’extravagància d’altres cossos de policia de països com Abu Dhabi, el Departament de Policia de Los Angeles ha signat un contracte amb BMW pel qual rebrà 100 unitats del BMW i3, un dels models elèctrics de la marca alemanya. El contracte arriba un cop resolt el contracte pel qual també va competir la nord-americana Tesla.

L’acord arriba després d’un període de proves en què van ser avaluats diferents models elèctrics pels carrers de la ciutat, i finalment va ser el i3 l’elegit per formar part de la flota de vehicles de la policia angelina.

Vehicle per al transport

Alguns dels motius pels quals va resultar elegit, segons la firma alemanya, van ser per “una combinació de la classificació EPA com el millor de la seva classe, la seva eficiència, fiabilitat i l’estat dels serveis ConnectedDrive. A més, BMW també posseeix un ampli coneixement de la tecnologia de recàrrega dels cotxes elèctrics, a més de nombrosos centres de servei BMW i, cosa que sens dubte hauria jugat un paper important en la decisió.

Així doncs, des d’aquesta primavera els cotxes elèctrics alemanys van començar a recórrer Los Angeles juntament amb la insígnia de LAPD (Los Angeles Police Department). La seva missió serà la d’operar com a vehicles de transport d’oficials així com la de participar en les campanyes d’acció social i proximitat.

Paral·lelament a l’acord, BMW s’encarregarà de desenvolupar una eina web que permeti a la policia americana poder realitzar un seguiment de la seva flota de vehicles gairebé en temps real, contribuint així a un millor desplegament, utilització i càrrega de les 100 unitats de l’i3.

L’alcalde de la ciutat, Eric Garcetti, es va mostrar a favor d’implantar els cotxes elèctrics: “Hem de pensar en verd en tot el que fem. El nostre pla de sostenibilitat empeny a Los Angeles per accelerar l’adopció de pràctiques més ecològiques, alhora que s’estalvia diners i recursos “.

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *