+1 - 0  by /0 comments

Els documents d’identitat al mòbil podrien ser realitat aviat

Sembla que els plans d’Apple pel que fa a Wallet no acaben en estalviar-te que duguis més papers del compte com targetes d’embarcament o reserves: segons sembla, aviat podria servir per substituir el paper també en la documentació oficial i de fet, lliurar-nos d’haver de portar sobre el carnet de conduir.

Això és el que es dedueix de l’última decisió adoptada per la DVLA, l’organisme britànic que regula l’emissió dels carnets de conduir, mitjançant la qual s’han començat a fer proves d’un carnet virtual que portarien els usuaris en el conegut servei de Apple (es desconeix sí també es fan aquestes proves per Android).

Un prototip sense data

La idea és just la que es mostra a la imatge superior: que l’usuari pugui utilitzar el telèfon mòbil per portar el carnet de conduir i que aquest ús sigui legal. La imatge ha estat pujada a Twitter pel màxim responsable de l’organisme britànic acompanyada pel text “estem treballant en això ara mateix”.

Wallet seria la solució idònia que integrés tots dos documents en un i més en l’iPhone. Vol dir que aquesta integració a Wallet substituirà per complet al document en paper? La mala notícia és que no, seguirà sent necessària la seva emissió, però no seria necessari portar el carnet físic a sobre. La idea és que mostrar el carnet a Wallet a les autoritats sigui requisit suficient com a document acreditatiu.

+ 1 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *