+0 - 0  by /1 comment

El Departament de Policia de Los Angeles està avaluant Tesla com a vehicle policial

La policia sap que ara per ara és un vehicle poc pràctic per la funció policial, però no deixaran d’avaluar el mercat tenint en compte que tenen una de les flotes de vehicles més grans del món.

Tesla està treballant amb l’agència “per avaluar el rendiment del vehicle en el nostre entorn i aprendre quins són els inconvenients i aspectes positius d’aquest tipus de vehicles en la nostra operació de la flota. No només per al transport regular d’agents, sinó també el futur en l’àmbit de vehicles amb classificació per alta persecució. En l’àmbit de la proximitat, la policia californiana també té una petita flota de vehicles BMW i3.

Vartan Yegiyan in Responsable de flota LAPD

Tesla està rebent dades molt útils d’aquest experiment i que els permetrà valorar la idoneïtat i conveniència de preparar un model de la marca com a patruller.

Yegiyan declara:  “És pràctic ara? No “[Però sobre] els pròxims tres a cinc anys … No només l’empenta de la indústria cap a la electrificació, però els preus baixaran en els vehicles. Hi haurà més models, i l’electricitat i xarxa elèctrica es faran més robust, i les estacions de càrrega seran més disponibles. Mentrestant estarem en l’aprenentatge i contribuirem al procés “.

A banda del Tesla i BMW, la policia de Los Angeles té una petita flota de escúters i motocicletes elèctriques de debò. La majoria dels agents condueixen Ford Explorer SUV i sedanes Crown Victòria. Toyota Prius i Honda Civic són per a  la gestió d’aparcaments.

1 comment

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *