+1 - 0  by /1 comment

Palafrugell aprova un reglament pioner per policies grans o amb discapacitat

L’Ajuntament de Palafrugell ha aprovat el primer reglament de segona activitat d’un cos policial adaptat a la Convenció de Internacional sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat, pensat per als agents que per raons d’edat o discapacitat no poden desenvolupar els treballs habituals com a policia .

La decisió ha estat valorada molt positivament aquest dimecres en un comunicat pel Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat (Cocarmi) que, després que Palafrugell ho hagi aprovat aquest dimarts, ha posat sobre la taula la necessitat que la resta d’ajuntaments catalans també aprovin els seus respectius reglaments.
+ 1 - 0

1 comment

  1. Toni

    El reglament es bo..el qe no es diu es qe limiten el dret de passar a la 2a activitat a 14 guardies a la vegada..discriminant a mes del 70% de la plantilla…de que serveix un bon reglament si la llei diu qe tots tenim dret i sppmcat, ugt i ajuntament de palafrugell signen qe nomes 14 a la vegada???? Actualment la plantilla es de 50 efectius i l’envelliment es molt elevat

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *