+0 - 0  by /0 comments

L’Armada Nord-americana edita un vídeo per lluitar contra l’abús substàncies entre els mariners

Una nova tendència en el consum de la droga sals de bany entre els soldats de marina americans ha fet que les autoritats sanitàries militars hagin realitzat un vídeo per conscienciar al personal sobre l’impacte que té l’abús de drogues en la funció militar.

El vídeo, gravat de forma subjectiva, et posa en situació del que viu una persona sota els efectes de la droga coneguda com a sals de banys. Des del moment que s’esnifa fins a les primeres mostres de pànic o al·lucinacions. Paranoia amb la teva novia, imaginar que el teu company de pis es converteix en dimoni, fins que de cop l’oficial es veu reduït per un equip d’emergències mèdiques.

La principal preocupació de la marina nord-americana és que les al·lucinacions i altercacions del sistema nerviós perduren molt més que la pròpia intoxicació, i per tant tenen un potencial dany cap als membres de l’armada, usuaris o no. El 2013 es van detectar 16 cadets alumnes sota els efectes de les “sals de bany” a l’Acadèmia Naval, i 400 mariners van haver de ser desembarcats al trobar-los sota els efectes d’aquesta droga.

Comandaments de l’armada americana recorden que els soldats americans tenen una vida semblant a les residències universitàries, i s’hi desenvolupen alguns patrons de consum d’estupefaents per mimetisme entre companys.

Arrel d’aquesta onada d’intoxicacions per sals de bany, les autoritats americanes han introduït proves obligatòries i aleatòries d’abús de substàncies a tots els escalafons de la organització. El primers tests han mostrat que la prevalència de positius en consum és quatre vegades inferiors a la mitjana en el sector laboral civil. Tot i així des de l’exèrcit nord-americà que s’hauria d’assolir prevalençes tendents a zero tenint en compte la tasca de manipulació d’armament de la majoria de soldats.

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *