+2 - 0  by /0 comments

Els policies de Londres que no estiguin en forma seran acomiadats

La prova consisteix en realitzar la course-navette i realitzar un nombre estipulat de paliers segons edat i sexe. 138 dels 10.265 agents de sexe masculí que van participar, una mitjana d’1%, i 214 de 3693 dones oficials, una mitjana de 6%, no van tenir èxit.

Els policies de Londres que no passin les proves físiques anuals obligatòries, en vigor des de l’any passat, perdran la feina. No obstant això, segons el comissari en cap de la Policia Metropolitana de la ciutat, aquests treballadors tindran temps per perdre pes i recuperar la forma. La taxa d’èxit en el test realitzat al novembre va ser del 97%.

El comissari en cap de la Policia Metropolitana de Londres (MET), Bernard Hogan-Howe, ha advertit que els agents que no estiguin en forma i que suspenguin de forma repetida les proves físiques perdran la feina, segons publica la revista britànica Radio Times en la seva darrera edició.

El comissari, de 57 anys, que ha afirmat haver superat les proves “sense cap preparació”, va recordar que és “un deure dels agents estar en forma”. Als policies que suspenguin les proves físiques anuals obligatòries, en vigor des del passat any a Anglaterra i Gal·les, se’ls donarà temps per perdre pes i recuperar la forma.

La MET ha informat que fins ara diversos agents han estat suspesos per no passar els test, però que “cap ha estat acomiadat encara”. “Hem trigat massa temps a implantar els test, però cada vegada tindran més importància. Si els agents suspenen l’examen, no tindrem una feina per a ells”, va sostenir Hogan-Howe.

“Al meu entendre, el nivell està massa baix i s’hauria pujar, ja que és molt fàcil aprovar el test. Tenim un compromís amb els nostres companys. Si un agent et demana ajuda, necessita algú que estigui en forma, no a una persona que arribi sense alè i massa tard “, ha afegit el comissari en cap de la MET.

Els resultats provisionals de les proves físiques, que es van implantar al setembre de l’any passat i que ha de superar des dels agents fins als inspectors generals, mostren una taxa d’èxit del 97% a Anglaterra i Gal·les, tot i que els definitius es coneixeran al setembre.

+ 2 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *