+0 - 0  by /0 comments

L’exposició itinerant “Agents Rurals: guardians del medi natural”

Organitzada per la Direcció General dels Agents Rurals del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya, l’exposició “Agents Rurals: guardians del medi natural” vol donar a conèixer la feina dels Agents Rurals i apropar el Cos a la ciutadania.

A través d’un itinerari cronològic de 20 panells, vuit peces audiovisuals i una zona de museu, es pot descobrir el passat, present i futur del Cos d’Agents Rurals. Des de la seva història, les tasques que duen terme als diferents àmbits i els Grups de Suport i els Grups Especials per dur a terme treballs altament especialitzats. Finalitzant per conèixer la important tasca en temes de sensibilització mediambiental i la seva importància preventiva, la feina de servei públic i atenció a la ciutadania, així com els reptes que ha de superar el Cos avui dia i en el futur davant la realitat del canvi climàtic.

La mostra visitarà nou ciutats de tot el territori català al llarg del 2022 i 2023. Posteriorment, està previst que pugui recórrer totes les capitals de comarca. L’entrada és gratuïta, destinada a tots els públics i està subjecta als horaris de cada espai.

Actualment, pots visitar l’exposició itinerant a Terrassa

  • Data: del 15 de desembre de 2023 a l’11 de febrer de 2024
  • Lloc: Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya
  • Adreça: Rambla d’Ègara, 270. 08221 Terrassa
  • Més informació
+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *