+1 - 0  by /0 comments

La Policia Portuària de Tarragona celebra la seva festivitat

La Policia Portuària de Tarragona ha celebrat, aquest matí i per tercer any consecutiu, la seva festivitat. La celebració ha tingut lloc al Tinglado 1 del Moll de Costa ha tingut com a principal objectiu reconèixer la tasca que els agents portuaris desenvolupen en l’àmbit de la prevenció i la seguretat.

Al llarg d’aquests últims anys, la Policia Portuària ha iniciat una nova etapa que l’ha portat cap a una major professionalització, reforçant els seus valors i identitat i oferint un gran valor afegit al Port de Tarragona.

En l’acte de commemoració han participat el president de l’Autoritat Portuària, Josep Andreu, el regidor de Seguretat Ciutadana de Tarragona, Carles Castillo, la directora de Serveis Territorials d’Interior, Rosanna Camps, el cap de la Policia Portuària, Joan Bergadà i els responsables d’altres forces i cossos de seguretat.

En els diferents parlaments, tots han coincidit en reconèixer la seva col·laboració i cooperació amb el Port de Tarragona. També han  enaltit la professionalització, preparació i dedicació d’aquesta formació policial, factors que són garantia d’un servei eficaç i de qualitat.

Cal recordar que el ventall de funcions i responsabilitats és molt ampli, però ressalta la vigilància i la regulació del trànsit; la supervisió de l’operativa portuària perquè es realitzi segons els plans preventius i de seguretat; el control dels accessos i el perímetre portuari i la col·laboració en funcions de seguretat ciutadana i ordre públic amb altres cossos policials.

+ 1 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *