+0 - 0  by /0 comments

Detenen un manter per una agressió a un agent de la policia portuària

La policia ha detingut un manter que hauria agredit un agent de la policia portuàriaahir dimarts. A l’home el van atendre per ferides lleus en un centre hospitalari, segons un comunicat que ha fet públic la secció sindical de Comissions Obreres (CCOO) del cos portuari.
Els fets van tenir lloc ahir cap a quarts d’una del migdia, quan diferents agents d’aquest cos policial acompanyaven un grup de manters fora de la zona portuària. Segons el comunicat, en aquell moment un dels manters es va mostrar molt agressiu i va agredir un dels agents. Després es va amagar enmig del grup format per més d’un centenarde manters, que se situen cada dia al Moll de Dipòsit.
Aquest fet va dificultar la detenció del presumpte agressor “com a conseqüència de les empentes, crits i amenaces” de la resta de manters, segons la versió del sindicat. Finalment però, se’l va poder detenir acusat d’un delicte d’atemptat contra l’autoritat.

L’home va ser traslladat per la mateixa policia portuària fins a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de les Corts, on va quedar detingut fins a aquest dimecres al matí, quan ha passat a disposició judicial.

CCOO celebra que l’agent ferit necessités “només” cures lleus a l’hospital i lamenta que “cada vegada són més nombroses” les agressions a agents per part d’aquest col·lectiu. Per això insta a “cercar solucions satisfactòries”.
+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *