+0 - 0  by /0 comments

Restituït Trapero com a cap del cos de Mossos d’Esquadra

El conseller Miquel Sàmper ha comunicat avui al Major Josep Lluís Trapero la seva restitució com a cap del Cos de Mossos d’Esquadra. El conseller ha mantingut una conversa amb el Major, que va ser destituït com a cap dels Mossos pel govern estatal l’octubre de 2017, i li ha comunicat la seva decisió. Després de la sentència absolutòria de l’Audiència Nacional, el conseller va reiterar al Major la voluntat de restituir-lo al capdavant dels Mossos d’Esquadra per revertir els efectes de l’article 155, però Trapero li va manifestar que necessitava uns dies per valorar la seva situació professional actual. Avui el Major ha informat al conseller de la seva disposició ferma d’assumir de nou el comandament del cos i Sàmper li ha manifestat que el faria efectiu de forma immediata.

El conseller Sàmper ha mantingut aquesta tarda una reunió amb el director general de la Policia, Pere Ferrer, i el fins ara comissari en cap, Eduard Sallent, a qui ha manifestat personalment el seu agraïment per la feina realitzada al capdavant dels Mossos d’Esquadra. Eduard Sallent va ser nomenat comissari en cap del cos el juny de 2019, quan va substituir el comissari Miquel Esquius.

Posteriorment, el conseller Sàmper, acompanyat de la secretària general d’Interior, Beth Abad, i el director general de la Policia, Pere Ferrer, han mantingut una primera reunió de treball amb el Major Trapero.

Així mateix el conseller i el Major han acordat celebrar demà una reunió amb els alts comandaments del cos al Complex Central dels mossos.

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *