+0 - 0  by /0 comments

Nova retolació dels vehicles de seguretat ciutadana de Mossos

El conseller d’Interior, el director general de la Policia, el comissari en cap i altres comandaments dels Mossos d’Esquadra han presentat avui els nous vehicles de seguretat ciutadana.

La Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra començarem a patrullar abans de final d’any amb els nous models de vehicles de seguretat ciutadana, de la marca Seat Ateca i Seat Arona, que incorporen una nova imatge corporativa després de mantenir l’actual des de l’any 1993 quan es va iniciar el desplegament. La primera fase de la renovació de la flota mòbil destinada a la seguretat ciutadana ha suposat una inversió inicial de 33 milions d’euros. Abans de finalitzar l’any es preveu que un total de 237 vehicles es distribueixin arreu del territori per iniciar el patrullatge.

A banda del nou logotipat, que millora la visibilitat del vehicle, la nova flota de seguretat ciutadana incorpora també una important renovació tecnològica que suposa una millora mediambiental i de la seguretat activa i passiva dels agents i de la ciutadania.

Els nous vehicles patrulla han estat sotmesos a una avaluació dels elements accessoris i de la seva distribució, la qual cosa ha comportat una sèrie de millores que augmenten la seguretat i el treball dels mossos i mosses que prestaran servei amb aquests vehicles.

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *