+1 - 0  by /0 comments

Mossos assagen amb vestits especials per detenir un sospitós d’Ebola

Agents de l’àrea de Recursos Operatius (ARRO) dels Mossos d’Esquadra han començat a fer pràctiques amb vestits especials per a estar preparats per si han d’actuar per detenir algun delinqüent que pugui tenir el virus de l’èbola.
Els agents d’aquesta unitat especial duen a terme les pràctiques, en què també han participat agents de la unitat antiavalots (BRIMO), vestits amb vestits especials i màscares protectores del nivell dos de protecció, segons han informat a Efe fonts policials.
Mossos_TEDAX_NBQ

Un portaveu del sindicat SPC, que forma part de la trisindical al costat del SME i el CAT, ha advertit dels riscos als quals s’enfronten els Mossos d’Esquadra si han de practicar una detenció d’un sospitós que pugui tenir el virus de l’èbola .
Aquestes fonts han afegit que si els equips sanitaris, habituats a aquest tipus de situacions, han denunciat que no tenen la suficient formació per tractar amb pacients d’Ebola, més riscos hauran d’assumir els mossos que hagin de detenir un sospitós de patir aquesta malaltia perquè la seva preparació és menor i, a més, l’afectat no col·laborarà com faria un pacient.
També han denunciat que els vestits que han de portar els agents són molt incòmodes i limiten els seus moviments, per la qual cosa és molt difícil que puguin practicar la detenció en aquestes circumstàncies.

+ 1 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *