+0 - 0  by /0 comments

L’Audiència de Barcelona absol els mossos acusats de disparar una pilota de goma a Ester Quintana

 

Els fets van passar el 14 de novembre del 2012, quan un grup d’amics, entre els quals hi havia Ester Quintana, van participar en la manifestació amb motiu de la vaga general. Cap a les 20.30 hores, i ja pràcticament finalitzada la manifestació, van baixar pel passeig de Gracia amb Gran Via direcció plaça Catalunya per tornar cap a casa.

Com van detallar llavors, la cruïlla entre la Gran Via i passeig de Gracia va quedar tancada per un cordó de furgonetes dels agents antiavalots dels Mossos d’Esquadra i es van trobar amb la descàrrega. El grup d’amics es va dispersar i alguns van córrer pel passeig de Gracia mentre continuaven les descàrregues. Per això van optar per anar cap al carrer Casp i, fruit de les incessants càrregues policials, es van dispersar. Va ser en aquest moment quan Ester Quintana va rebre l’impacte que li va causar la pèrdua de l’ull.

La sentència s’ha fet pública pocs minuts després de les 11 del matí.  Els dos Mossos s’enfrontaven a una pena de fins a 9 anys de presó.

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *