+8 - 1  by /0 comments

La Prefectura de Mossos d’Esquadra estudia emprendre accions legals contra els comentaris d’odi i burla per la mort d’un agent aquest matí a Sabadell

«Que alegría, así tendrían que acabar todos estos hijos de puta. Hoy brindaremos !!!! Uno menos»

Comentari a Facebook per la mort del mosso de trànsit de Sabadell

Arran de la tràgica notícia d’un altre agent mort en acte de servei, en aquest cas el Caporal de Mossos d’Esquadra de Trànsit envestit intencionadament per un conductor, han començat a aparèixer tweets i comentaris despectius a les xarxes socials, alguns mostrant alegria per aquests fets i altres amb expressions de menyspreu i odi cap a persones.

Aquesta tarda s’ha enviat una comunicació a totes les regions policials indicant que tots els agents que tinguin coneixement de comentaris malintencionats a les xarxes socials en relació a la mort del company atropellat, siguin enviats mitjançant la cadena de comandament a la prefectura del cos autonòmic.

Així mateix, el comunicat ordena als agents del cos a no emprendre accions particulars contra aquests missatges per tal que els serveis jurídics i la policia judicial puguin actuar.

«Bravo por el atracador, ha conseguido que dos delincuentes queden graves»

Tweet del detingut pels comentaris fets en relació a l'atracament de Vigo

Per desgràcia, aquestes mostres d’alegria per la mort d’un policia en acte de servei no són un acte aïllat i en ocasió de l’assassinat d’un agent llançat a les vies el Cos Nacional de Policia o en el cas de la companya assassinada a Vigo per un atracador,  ja es van reproduir comentaris en el mateix sentit. El Ministeri de l’Interior va actuar de forma contundent al tenir coneixement que algunes persones havien publicat missatges alegrant-se d’aquests fets, ordenant la detenció dels autors per incitació a l’odi.

+ 8 - 1

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *