+1 - 0  by /0 comments

Fuig dels Mossos dient que la seva dona anava de part i acaba detingut per un crim

  • El detingut tenia una ordre de recerca, detenció i ingrés a presó per assassinat
  • L’home va voler enganyar als agents dient que havia eludit el control perquè la seva dona estava a punt de donar a llum

 

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial del Ripollès (Ripoll) han detingut aquesta passada matinada, a Ripoll, un home de 36 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Santa Coloma de Gramenet, com a presumpte autor  dels delictes de resistència, desobediència als agents de l’autoritat, conducció temerària i conduir sense haver obtingut mai el permís.
Aquest passada nit, els mossos de la comissaria de Ripoll estaven realitzant un control de pas a la carretera C-17, al punt quilomètric 92,5, encaminat a la prevenció de robatoris interior d’habitatge a la zona. En el decurs d’aquest control, al voltat de les 2 de la matinada, els agents van senyalitzar a un turisme que s’aturés, però el conductor d’aquest en va fer cas omís i va continuar la marxa.
Els mossos van agafar el vehicle i van seguir-lo per tal d’esbrinar el perquè havia eludit el control policial. Després de fer-li diverses senyals acústiques i lluminoses perquè s’aturés, finalment a l’entrada de Ripoll van aconseguir aturar-lo. L’home va manifestar als agents que anava tant de pressa perquè la seva dona estava embarassada i a punt de donar a llum. Davant aquest fets, els agents es van oferir per acompanyar-lo fins al domicili de forma ràpida i segura.
Quan els agents van veure que l’home donava voltes, sense sentit ni direcció concreta per la població, van decidir tornar-lo a aturar per tal de demanar-li explicacions. Quan el van voler aturar va accelerar el seu vehicle conduint de forma temerària pel centre de Ripoll, posant en perill vianants i circulant per algun carrer en direcció contrària.
Finalment els agents el van aturar, identificar  i detenir. Quan els policies van fer les comprovacions pertinents van comprovar que li constava una ordre de recerca, detenció i  ingrés a presó, emès per l’Audiència Provincial de Barcelona, per un delicte d’assassinat.
També van observar que l’home estava conduint el vehicle sense disposar de cap permís ni llicència de conducció.
El detingut, que té antecedents, ha passat aquest matí a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Ripoll.
+ 1 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *