+0 - 0  by /0 comments

Els Mossos detenen una cuidadora per maltractar un nen a Castelldefels

· La cuidadora va colpejar i pessigar un menor de dos anys i mig i li va donar el menjar a la força

· Un testimoni va alertar els agents i va gravar tota la seqüència amb el telèfon mòbil
Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Castelldefels van detenir el dilluns 22 d’agost una dona, de 49 anys, de nacionalitat equatoriana i veïna del Prat de Llobregat, com a presumpta autora de maltractaments en l’àmbit de la llar a Castelldefels.
Els fets van succeir el mateix dia al vespre quan un home que es trobava en un càmping de Castelldefels va alertar via telefònica d’una sèrie d’agressions físiques a un menor d’edat per part d’una cuidadora en una parcel·la contigua a la seva.
En arribar al lloc, els policies van contactar amb el testimoni, el qual va mostrar un vídeo als agents que havia enregistrat en què s’observava com a l’hora de sopar la dona cridava a un nen d’uns dos anys i mig. En l’enregistrament també es veia com colpejava i pessigava al menor i l’obligava a menjar de manera violenta. A més, la cuidadora també es feia càrrec d’un nadó de dos mesos que és germà de l’agredit.
Els mossos van contactar amb els pares del menor per explicar-los els fets succeïts i van respondre que la cuidadora vivia amb ells des que va néixer el petit. El menor va rebre assistència mèdica en un hospital pròxim i els metges no van detectar lesions.
Els agents van procedir a la detenció in situ de la cuidadora per aquests fets i es va comprovar que tenia tres ordres de detenció judicials que estaven vigents.
La dona va passar a disposició del jutjat de guàrdia, el qual va decretar llibertat amb càrrecs pels fets relacionats amb la violència vers el menor, però va ordenar el seu ingrés a presó en compliment de les ordres judicials que tenia pendents.
+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *