+1 - 0  by /1 comment

Els Mossos d’Esquadra, en una nova fase del Cas Pandora, han realitzat diverses detencions i estan efectuant entrades i escorcolls a diferents domicilis

Foto: MANOLO GARCÍA, publicada a ARA
Aquest matí els Mossos d’Esquadra, en el marc d’una actuació dirigida per l’Audiència Nacional, han detingut a 9 persones com a presumptes autores d’un delicte de pertinença a organització criminal amb finalitat terrorista.
Paral·lelament, s’han realitzat entrades i escorcolls domiciliaris a 8 habitatges i locals, alguns d’ells ocupats, de la ciutat de Barcelona i 2 habitatges a Manresa, tots ells relacionats amb integrants de l’organització GAC (Grupos Anarquistas Coordinados).
La policia relaciona els GAC amb l’autoria de diversos atemptats amb artefactes explosius i incendiaris efectuats durant els anys 2012 i 2013, alguns d’ells que van posar en greu perill la integritat física de les persones.
El 16 de desembre de 2014, en una primera fase del Cas Pandora, la policia ja va efectuar 11 detencions i 14 entrades i perquisicions a domicilis i locals, alguns d’ells ocupats vinculats amb integrants d’aquesta organització. Una de les entrades va ser a Madrid.
El Jutge ha decretat el secret de les actuacions.
+ 1 - 0

1 comment

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *