+0 - 0  by /0 comments

El cap de Mossos felicita els agents en la “mobilització més gran” del cos

El comissari en cap dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, ha enviat una carta de felicitació als agents de la policia catalana pel seu treball durant el procés participatiu del 9 de novembre que “va implicar la mobilització d’efectius més gran de la història del cos “.

“El 9N ha exemplificat la potenciació del cos com una eina de la societat catalana, que acompanyi la ciutadania per fer la seva vida més digne, segur i lliure”

Josep Lluís Trapero in EuropaPress

“Un total de 7.300 professionals heu treballat per garantir que els ciutadans que s’acostessin a les escoles i locals municipals amb normalitat i civisme”, ha destacat Trapero en la missiva a la qual ha tingut accés Europa Press.

El cap de Mossos creu que la jornada del 9 de novembre ha exemplificat de manera nítida el full de ruta que es van fixar fa mesos: potenciar la concepció del cos com “una eina de la societat catalana, que acompanyi la ciutadania per fer la seva vida més digne, segur i més lliure “.

“Considero honestament que la societat percep amb nitidesa aquest posicionament dels mossos”, afegeix la carta de Trapero.

El Sindicat de Policies de Catalunya (SPC), el Sindicat de Mossos d’Esquadra (SME) i CAT també han felicitat la “professionalitat i esforç” dels agents que van formar part del dispositiu per garantir la seguretat diumenge.

No obstant això, en un comunicat d’aquest dilluns afegeixen que s’ha demostrat “la greu manca de recursos amb els que els agents del Cos de Mossos d’Esquadra han de prestar el servei diàriament” i que, segons ells, aquest diumenge es va veure agreujat perquè hi havia molts policies de servei.

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *