+0 - 0  by /0 comments

Salut vol reduir a vuit hores per dia l’obertura dels clubs cannàbics

El departament de Salut de la Generalitat aposta per reduir a vuit el nombre d’hores d‘obertura dels clubs cannàbics que hi ha a Catalunya, així com el tancament a les 22.00 hores els dies laborables i a les 00.00 els caps de setmana.

Aquest criteri d’obertura forma part d’una sèrie de limitacions que el Govern català vol imposar als clubs cannàbics i que avui ha donat a conèixer el secretari de Salut Pública de la Generalitat, Antoni Mateu, a la comissió de Salut del Parlament de Catalunya.

Altres propostes que ha anunciat és que es pugui ser soci d’una sola associació cannàbica, que aquestes ofereixin informació i assessorament als seus socis sobre els riscos que suposa per a la salut el consum del cànnabis i que estableixin un període de carència de 15 dies des que una persona s’apunta a un d’aquests clubs.

També es vol que als clubs no es puguin consumir altres substàncies, com l‘alcohol, que només s’hi deixin entrar els socis, que s’estableixin mesures de control en l’accés i que no es puguin obrir centres d’aquesta mena a prop de centres escolars o sanitaris.

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *