+0 - 0  by /0 comments

Un jutjat d’Inca condemna a una parella de nacionalitat britànica per un delicte d’abandonament d’un fill menor d’edat

Els condemnats van ser detinguts a l’aeroport de Palma després d’haver deixat a un dels seus fills de 17 anys a l’hotel, sense allotjament ni cap persona al seu càrrec

El Jutjat d’Instrucció número 2 d’Inca ha dictat una sentència condemnatòria contra uns pares de nacionalitat britànica per un delicte d’abandonament d’un fill menor d’edat. La sentència es dicta després que tots dos hagin reconegut els fets i hagin prestat la seva conformitat amb la pena sol·licitada pel Ministeri Fiscal, després de celebrar un judici ràpid.

Aquestes dues persones són condemnades a dotze mesos de presó cadascuna, pena que resta suspesa a condició que no cometin cap delicte durant el període de suspensió, que és de dos anys. En haver conformitat dels condemnats, la sentència és ferma. Queden en llibertat i poden tornar al seu país amb els seus fills.

Els condemnats van ser detinguts a l’aeroport de Palma després d’haver deixat a un dels seus fills amb discapacitat de 17 anys a l’hotel, sense allotjament ni cap persona al seu càrrec.

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *