+0 - 0  by /0 comments

Dos guàrdies civils de Gran Canària que van simular un accident per cobrar una baixa laboral no aniran a la presó per una escolta il·legal

Un d’ells estava sent investigat per una presumpta connexió amb una xarxa de narcotràfic, de manera que el jutge no accepta com a vàlides les converses gravades

Dos guàrdies civils del lloc de Santa Maria de Guia (Gran Canària) s’han lliurat d’una condemna de presó per fingir un accident amb el seu cotxe patrulla per aconseguir una baixa laboral perquè el seu pla es va descobrir en unes escoltes telefòniques que ara un jutge ha considerat il·legals.

El Jutjat Penal número 8 de Las Palmas relata que els agents ARH i S.M.R. estaven acusats d’haver-se posat d’acord amb dos individus més per arreglar un accident el 17 de desembre de 2011, per aconseguir una indemnització i una baixa.

No obstant això A.R.H. estava sent investigat pels seus superiors per sospitar que mantenia connexions amb persones dedicades al tràfic de drogues, de manera que van intervenir els seus telèfons i es va col·locar micròfon seu vehicle oficial.

El magistrat estima que el jutge que va autoritzar la punxada telefònic va incórrer en diversos defectes de forma i el declara nul, pel que no accepta com a vàlides cap de les proves obtingudes gràcies a aquestes converses.

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *