+1 - 0  by /0 comments

Condemnat a 20 anys de presó per empènyer a un policia a la via del metro quan el comboi feia la seva entrada

La Secció 29 de l’Audiència Provincial de Madrid ha condemnat a Ali R. I. a vint anys de presó per un delicte d’assassinat en concurs ideal d’atemptat amb mitjà perillós, concorrent la circumstància agreujant de reincidència per al delicte d’atemptat.

Durant la vista oral del judici, un jurat popular, va declarar provat per unanimitat que el dia 2 de gener de 2015, l’ara condemnat, va empènyer a l’andana de l’estació de metro d’Embajadores (Madrid) a un agent del Cos Nacional de Policia quan un comboi feia la seva entrada la mateixa. El policia va morir de forma instantània.

“El fet delictiu enjudiciat en aquesta causa va ser molt greu, des del moment en què es va arrabassar la vida a una persona: la vida és el valor constitucional suprem per a l’ésser humà, art. 15 CE. A més, l’homicidi executat per l’acusat, no té cap explicació i va ser extremadament cruel i violent “, es reflecteix en la resolució.

Aquesta sentència pot ser recorreguda davant la Sala Civil i Penal del TSJ de Madrid, la competent en apel·lacions d’assumptes tramitats per la Llei del Jurat Popular.

+ 1 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *