+0 - 0  by /0 comments

Europol anuncia els guanyadors del seu concurs anual de fotografia policial

Europol ha anunciat els resultats del seu concurs anual de fotografia de Forces i Cossos de Seguretat, que enguany va atreure a les entrades d’una multitud de fotògrafs amb talent de tot Europa i més enllà.

Preses en llocs que van des d’Àustria a Austràlia -s’hi podien presentar totes les agències i cossos de policia que tenen conveni amb Europol- les fotografies proporcionen instantànies fascinants de la vida laboral de la policia, els guàrdies de fronteres, funcionaris de duanes, ensinistradors de gossos, oficials d’estudiants i més.

El primer premi ha estat atorgat a Alfred Effenberger, un oficial de policia amb Landespolizeikommando Niederösterreichin, la imatge capta la policia de rescat en un ascens als Alps en un vessant de la muntanya cobert de neu a Hochkar, Àustria.

1r premi: Alfred Effenberger, Austria

1r premi: Alfred Effenberger, Austria

Alessandro Grasso d’Itàlia, un agents de la unitat subaquàtica dels Carabinieri, ha guanyaten el segon premi amb la seva espectacular imatge dels alumnes de  l’Escola de Carabiners a Velletri, Roma.

2on premi: Alessandro Grasso, Italy

2on premi: Alessandro Grasso, Italy

Ciaran McGowan, un oficial a la  Reserva de Garda, es va adjudicar el tercer premi amb la seva imatge presa en un Dispositiu Estàtic de Control a Cork, Irlanda, contra la delinqüència organitzada a la ciutat.

3r premi: Ciaran McGowan, Ireland

3r premi: Ciaran McGowan, Ireland

Els tres primers guanyadors van guanyar un viatge per a dues persones als Països Baixos, incloent una visita a l’Europol. Les seves imatges també comptarà amb en 2015/16 calendaris corporatius de l’Europol.

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *