+0 - 0  by /0 comments

Un cotxe patrulla de la policia cau a l’aigua al port de Barcelona

Rebeca Carranco, El País

És habitual veure vehicles del Cos Nacional de Policia patrullar pel port de Barcelona. Però no és tan normal que s’estavellin en una escullera, i es quedin penjant, a punt de caure al mar, com va passar dissabte. Com es pot veure en les imatges, un cotxe patrulla que es dedica a la vigilància fronterera va acabar enfonsat parcialment al mar.

Els agents, dos policies joves, circulaven per la zona marítima, fent tasques rutinàries de vigilància. El cotxe que conduïen era bastant nou i automàtic, un model amb el qual els agents no estaven familiaritzats. Quan els policies es van apropar a l’escullera per albirar millor el front marítim, “el conductor va confondre el fre amb l’accelerador” i es van precipitar cap a les roques, segons ha explicat un portaveu policial.

El cotxe patrulla va estar a punt d’enfonsar-se.

El cotxe va romandre semienfonsat fins que una grua va aconseguir treure’l de les aigües del port. Els policies van resultar il·lesos gràcies al fet que l’accident es va produir just a la zona de l’escullera. “En un altre lloc podrien haver caigut al mar i ara estaríem lamentant conseqüències pitjors”, reflexiona aquest mateix portaveu.

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *