Ajuda

 

Per sol·licitar una nova bústia @policia.cat envia un correu electrònic a vargelaguet@policia.cat fent constar nom i cognoms, destí, número de TIP i una imatge del teu TIP (anvers i revers) o part superior nòmina.

Només s’atendran les peticions enviades des d’adreces de correu amb dominis pertanyents a administracions públiques.

Si pertanys a un cos de policia que ja compta amb el serveis de @policia.cat i precises assistència, adreçat al referent de la teva unitat.

 

policia.cat cedeix gratuïtament tots els espais publicitaris a campanyes de sensibilització governamentals en l’àmbit de la seguretat ciutadana, viària i protecció civil, així com altres entitats i autoritats vinculades a la gestió pública.

L’antiga pàgina la pots consultar a http://www.webpolicial.info/portal/ .

Per edicions anteriors a 2005, pots consultar web.archive.org .

Si et trobes en una situació d’emergència truca immediatament al 112.

# Cos Domini web Twitter
1 Cos Nacional de Policia (CNP) www.policia.es @policia
2 Guàrdia Civil (GC) www.guardiacivil.es @guardiacivil
3 Mossos d’Esquadra – Policia de la Generalitat www.mossos.cat @mossoscat

Podeu contactar amb la redacció de webpolicial escrivint-nos a vargelaguet@policia.cat .

Una recent sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea (C-131/12, 13 maig 2014) va concloure que en certs casos es pot sol·licitar als motors de cerca eliminar resultats específics per a les consultes que incloguin el seu nom, sempre que l’interès d’aquests resultats que apareixen es vegin superats pels drets de privacitat de la persona.

Quan es fa una sol·licitud d’aquest tipus, es posen en relació els drets de privacitat de la persona amb l’interès del públic a saber i el dret a distribuir informació. En avaluar la sol·licitud, es considera si els resultats inclouen informació obsoleta sobre vostè, així com si hi ha un interès públic en la informació – per exemple, podem declinar per eliminar certa informació sobre estafes financeres, mala praxi professional, condemnes penals, o conducta pública dels funcionaris del govern.

Per gestionar qualsevol petició en aquest sentit i relativa a aquest web, envia un correu i inclou Nom i Cognoms, enllaç complet a la notícia corresponent als dominis webpolicial.org o policia.cat, motivació de la sol·licitud, i qualsevol altra informació rellevant a vargelaguet@policia.cat .