+0 - 0  by /0 comments

Una policia i un atracador resulten morts després d’un tiroteig durant un assalt a una entitat bancària de Vigo

Una agent de policia i un atracador han mort aquest divendres després d’un tiroteig en una entitat bancària ubicada al carrer Doctor Carracido de Vigo, segons ha confirmat a Europa Press la Policia Nacional. L’assalt ha tingut lloc en una sucursal bancària del carrer Doctor Carracido, al barri del Calvario, sobre les 14.15 hores. L’agent policial, de 36 anys, ha arribat a ser atesa per efectius sanitaris, però, tot i ser reanimada i traslladada a un hospital, ha mort al quiròfan. A més, un altre efectiu policial, de 41 anys, ha estat traslladat en ambulància a un centre hospitalari amb diverses ferides de bala.

L’atracador ha mort durant el tiroteig, en el qual ha agafat com a ostatge la sotsdirectora de la sucursal, de 36 anys, i l’ha utilitzat com a parapet quan intentava escapar. La dona ha rebut una bala en una extremitat, encara que les ferides són de caràcter lleu. Ha estat traslladada a l’Hospital Povisa.

Fins al lloc dels fets s’han traslladat un helicòpter i efectius de la Policia Nacional, una ambulància del 061, i agents de la policia local, que han acordonat la zona i han tallat el carrer. També s’hi han personat el comissari provincial de Pontevedra, la comissió judicial, la policia científica i el regidor de Seguretat de Vigo, Carlos López Font. Fonts de la Policia han confirmat a Europa Press que s’ha arribat a mobilitzar un negociador, però finalment aquesta intervenció no s’ha produït a causa del tiroteig.

“Alto aquí!”

Un testimoni presencial ha explicat als mitjans de comunicació que sortia del seu garatge –situat a pocs metres de la sucursal– quan s’ha produït l’atracament. Recorda haver sentit cridar “alto aquí!” i el so de dos trets, que suposadament hauria realitzat l’atracador.

En aquest moment, el testimoni s’ha tornat a ficar dins del garatge, des d’on ha sentit “vuit o nou trets més”. Més tard, ha sortit a l’exterior, on ha trobat una agent de policia “tirada a terra, coberta de sang i traient sang per la boca” i un altre agent intentant auxiliar-la.

Igualment, ha indicat que a pocs metres ha localitzat també un altre noi, el presumpte atracador, que estava estès a terra mort. El testimoni ha assegurat que el tiroteig ha tingut lloc a poca distància entre els agents i l’atracador, tot i que desconeix si hi havia més d’un lladre.

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *