+0 - 0  by /0 comments

Salafistes estableixen policia de la Sharia a barris de ciutats alemanyes

“Sense alcohol, sense jocs d’atzar, no música o concerts, no porno o la prostitució, drogues o cigarrets”: Aquestes són els preceptes de les patrulles de la policia de la Sharia a la zona cèntrica de la ciutat alemanya de Wuppertal. La presència d’aquestes patrulles ha estat confirmada per la policia Wuppertal al diari gratuït 20 minuts, edició alemanya.

Al diari Westdeutsche Zeitung s’informa que el grup  consta d’una dotzena d’homes. El cap de la “força policial” és el salafista Sven Lau. El grup reprodueix les policies religioses per mantenir la pau i l’ordre així com procurar que “s’observi comportament islàmic”.

sharia_police2

El fundador de la iniciativa, Sven Lau, ara ja imputat per aquests fets

 

“Cal evitar que els joves entrin a les llars del diable»

sharia_police3“Vostè està entrant en una zona controlada per la Sharia. Lleis islàmiques en aplicació. “Aquesta advertència apareix al principi d’un vídeo de Youtube que documenta les patrulles de la policia de la Sharia.

“El nostre objectiu és aconseguir que els joves musulmans no entrin a les cases del diable”, escriuen els policia de la Sharia a Facebook. El seu grup té 1.370 Likes i recluta activament a nous membres per les seves patrulles. Amb impaciència publiquen les fotos dels membres dels homes amb armilles de color taronja amb la inscripció en negreta “La policia de la Sharia”. El conegut predicador de l’odi alemany Pierre Vogel va elogiar les primeres patrulles de la policia alemanya de la Sharia en un missatge de vídeo.

Policia Alemanya: “No hi ha justificació possible per a la policia de la Sharia als carrers Alemanys» 

En la última patrulla van aparèixer els policies de veritat: en els “controls de moral islàmica” de la nit de dimecres es van obrir diligències penals contra tots els membres de la policia de la Sharia.

Entre els càrrecs se’ls imputa violació del dret de reunió al no comunicar prèviament l’activitat. A més, la policia està augmentant la seva presència en cada sortida dels “patrullers de la Sharia”. “Una reunió ha d’estar comunicada”, diu Christian Wirtz, portaveu de la policia de Wuppertal a 20 minuts. “Si a més a més diverses persones hi concorren uniformats, llavors pot ser un delicte penal. En el present cas això era així “.

La Presidenta de la Policia Birgitta Radermacher ha advertit en un comunicat de premsa que  l’exercici arbitrati del propi dret és constitutiu de delicte : “El monopoli del poder recau exclusivament en l’Estat. Una iniciativa que intimida, provoca inseguretat o intolerància, no serà tolerada. No hi ha justificació per a aquesta ‘Sharia policial’ “.

L’oficial d’integració de Wuppertal, Jürgen Lemmer es mostra especialment preocupat d’acord amb el “Westdeutsche Zeitung”: “Aquesta és una força molt perillosa que recluta per a la guerra santa.” Es busquen homes per escollir, possiblement, candidats per a camps d’entrenament militar del grup terrorista Estat Islàmic (IS).

També a Londres hi ha patrulles de musulmans

A Alemanya, el salafista “Police Sharia” ha estat el primer en fer públicament aquesta activitat al país. Al Regne Unit, la policia metropolitana ha detectat un grup islàmic format als districtes de l’est de Londres Waltham Forest, Whitechapel i joventut Tower Hamlets a imatge de la “patrulla musulmana”.

La seva tasca: recriminar persones que “insultin a Ala”  per beure alcohol o mostrar poca roba en les rodalies de  mesquites. En altres ciutats europees, inclosa Barcelona, hi ha reprovacions per part dels Imams a musulmans que per exemple venen alcohol als seus establiments, però en cap cas han arribat a crear patrulles del sharia.

Els salafistes de Wuppertal estan orgullosos. Per descomptat que ells sabien que no eren policies. L’objectiu era atraure l’atenció i això han aconseguit.

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *