+2 - 1  by /0 comments

Primer Tinent Alcalde BCN: “No hi ha hagut cap canvi en els dispositius policials”

FOTO: F. Melcion

El tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Gerardo Pisarello, ha defensat que el consistori ha desplegat “els mateixos dispositius policials que estaven previstos, tant al Sónar com per Sant Joan”, després de la polèmica per la retirada d’operatius de paisà al festival de música i precisant que des de l’Alcaldia de Barcelona no es va donar cap ordre en aquest sentit.

Pisarello ha expressat preocupació per la situació de precarietat que viuen els venedors ambulant i ha considerat que no es tracta d’un problema únicament policial. En aquest sentit, ha anunciat que la regidora de Ciutat Vella, Gala Pin, es reunirà amb les associacions de comerciants, entre d’altres, per intentar trobar solucions.

El Tinent d’Alcalde ha acusat l’anterior govern de CiU d’aprovar el 5 de maig un increment del cost de les ampliacions de jornada dels agents de la Guàrdia Urbana, “sense dotació pressupostària i generant una disfuncionalitat” en no poder allargar els torns. Pisarello ha obviat que aquest increment respon al compliment literal del conveni de condicions laborals de l’Ajuntament de Barcelona i que preveu l’equiparació retributiva de bombers i policies municipals. El tinent d’alcalde ha afirmat que “els operatius policials s’han desplegat amb normalitat i el govern està molt satisfet amb la seva actuació durant aquestes jornades”.

+ 2 - 1

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *