+0 - 0  by /1 comment

Moren dos policies tirotejats a Nova York

L’agressor, que s’hauria suïcidat poc després, hauria actuat per venjar la mort d’Eric Garner, l’afroamericà que va morir aquest estiu després que un agent de policia l’immobilitzés amb una clau il·legal

Dos agents del departament de Policia de Nova York han mort aquest dissabte després de ser tirotejats quan es trobaven a l’interior del seu cotxe de patrulla al districte de Brooklyn.

El suposat agressor també ha mort poc després, després de fugir de l’escena i, aparentment, suïcidar-se en una estació de metro propera quan era perseguit per la policia.

Segons les primeres informacions, l’home s’hauria aproximat al vehicle policial a la intersecció de les avingudes Myrtle i Tompkins, i hauria obert foc directament contra els dos policies. Després de l’agressió, les dues víctimes han estat traslladades ràpidament a l’hospital Woodhull, on han mort.

“És una execució”, ha assenyalat una font policial al diari ‘New York Post’, que ha difós dues fotografies publicades a les xarxes socials pel suposat agressor hores abans de la matança.

En una d’elles es pot veure una pistola i en l’altra uns pantalons i unes sabates similars als que es veuen en les imatges del suposat atacant, sent atès pels serveis d’emergència després del tiroteig.

Captura del perfil instagram de l'assassí.

Captura del perfil instagram de l’assassí.

+ 0 - 0

1 comment

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *