+2 - 0  by /0 comments

Jané: “Volem fer una nova promoció de Mossos d’Esquadra i serà de 400 places”

El conseller d’Interior, Jordi Jané, ha explicat avui que “el cos de Mossos d’Esquadra està perdent efectius i no ens ho podem permetre” i ha avançat que “aquest any volem fer una nova promoció del cos que serà de 400 noves places, juntament també amb 18 places d’inspectors, 12 d’intendents, 8 de comissaris i 1 de major”.

Jané ha explicat que s’han de fer noves convocatòries perquè actualment el cos va perdent efectius cada any. De fet, actualment el cos té 16.869 efectius quan havia arribat a tenir-ne 17.160. Cal tenir en compte que les previsions en l’àmbit del desplegament, i d’acord amb el que va establir l’any 2006 la Junta de Seguretat, eren de 18.267 agents.
Pel que fa als Bombers de la Generalitat, el Departament d’Interior ja ha convocat 153 places de bombers de l’escala bàsica i abans de l’estiu es convocaran 350 places de bombers voluntaris. De manera imminent, impulsarà també la provisió en el cos de bombers de 22 places de sergent i 57 de caporal, i en la propera oferta d’ocupació pública 7 places d’inspector i 18 de sotsinspector.
+ 2 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *