+3 - 0  by /0 comments

Interior es marca com a prioritat poder convocar noves promocions de Mossos i Bombers per a “reposar efectius”

El conseller Espadaler remarca que “no tindrien res a veure amb les promocions multitudinàries d’anys anteriors”

El conseller d’Interior, Ramon Espadaler, ha explicat que el seu departament es marca com a prioritat convocar noves promocions de Mossos i Bombers “per a reposar efectius”. Espadaler ha assenyalat que aquesta possibilitat s’està treballant “en la discussió dels pressupostos del 2015”. El conseller, però, ha remarcat que les noves convocatòries “no tindrien res a veure amb les promocions multitudinàries d’anys anteriors”. Espadaler ha fet aquestes declaracions en la inauguració de l’any acadèmic de l’Institut de Seguretat Pública (ISPC). El Govern fa tres anys que no fa noves convocatòries per a Mossos i Bombers.

Les declaracions s’han fet en el marc de la inauguració de l’any acadèmic 2014-2015 de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, que ha començat amb una ofrena floral al monument de l’ISPC en memòria dels companys de servei.

Espadaler, ha destacat “que a l’ISPC tenim la necessitat d’anar més enllà de la formació, no és suficient, cal alguna cosa més”. “Cal posar ànima a la feina de servidors públics q estem fent” ha explicat.
El titular d’Interior ha recordat la importància que tota la formació s’impregni de l’ànima dels valors i en aquest sentit ha explicat que des de l’Institut s’està treballant en un projecte col·lectiu que aporta qualitat en la prestació d’un servei perquè és la garantia de viure en llibertat.  “Els valors de l’autoexigència del servei públic i de superació, són fonamentals i aquests han d’impregnar la transmissió del coneixement que adquirim” ha insistit.
Una vegada més el conseller ha posat èmfasi en el pas fet per l’ISPC per impartir el grau en Seguretat com a centre adscrit a la Universitat de Barcelona.
+ 3 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *