+0 - 0  by /1 comment

Gibanel, sobre ‘Ciutat Morta’: “La no emissió per televisió del fragment on jo aparec, va ser fruit d’un acord”

L’exresponsable d’informació de la Guàrdia Urbana de Barcelona nega haver participat en el 4-F “ni abans, ni durant, ni després”

L’exresponsable d’informació de la Guàrdia Urbana de Barcelona, Víctor Gibanel, assegura, en referència al documental ‘Ciutat Morta’, que “la no emissió per televisió del fragment on jo aparec va ser fruit d’un acord que jo mateix vaig firmar amb la productora Metromuster”. “Un acord mutu i privat”, ha reiterat Gibanel a Gavà (Baix Llobregat), on actualment és el cap de la Policia Local. L’inspector ha volgut deixar “meridianament clar que no vaig tenir absolutament cap participació en els fets de 4 del febrer de 2006 que s’expliquen en el documental, ni abans, ni durant, ni després”. Enmig d’una gran expectació mediàtica, també ha remarcat que manté la demanda contra el periodista Jesús Rodríguez.

En la seva compareixença, el cap policial ha dit que no tenia accés a Joan Clos i que, per tant, no és l’autor de l’informe: “Jo no tenia accés directe a l’alcalde de Barcelona, tampoc, lògicament, per proporcionar-li qualsevol tipus d’informe dels que jo elaborava en funció de la meva responsabilitat”.  També ha ofert a qui li pugui interessar tota la documentació, segons ell, que ratificaria les seves paraules.

Mentrestant, el gerent de la Guàrdia Urbana de Barcelona, Joan Delort, ha negat aquest dimecres l’existència dun escrit policial que apuntava que l’agent ferit durant els fets del “4-F” va rebre un cop d’un test. Ho ha assegurat a “El matí de Catalunya Ràdio”, en què ha retret la confusió d’aquest informe a la precipitació de l’exalcalde Joan Clos.

+ 0 - 0

1 comment

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *