+1 - 3  by /0 comments

“El poli que va quedar com un gerani me la sua”

Diana Junyent, amiga de Patricia Heras: “si em deixessin sola amb un poli desarmat, una jutge, un polític, tractaria d’acabar amb les seves misèries per tots els mitjans possibles” 

L’Agent Juan José ha perdut la parla i romandrà en cadira la resta de la seva vida.

L’Agent Juan José ha perdut la parla i romandrà en cadira la resta de la seva vida.

Diana Junyent, amiga de Patricia Heras i que apareix al documental Ciutat Morta sobre els fets del 4F, manifesta, en referència a l’agent de la Guàrdia Urbana que va quedar tetraplègic, que “el poli que va quedar com gerani me la sua”.

Junyent, en un apunt al seu bloc, assenyala que “per què a mi, bollera, classe obrera, hauria importar gens ni mica la vida d’un policia de l’Opus Dei? Tant de bo cap d’ells existís ni hagués existit mai”.

“Sempre he pensat especialment després de la mort de Patri -i crec que ho deixo molt clar en les meves paraules al final de Ciutat Morta- que si em deixessin sola amb un poli desarmat, una jutge, un polític, qualsevol d’aquestes escombraries humanes , en una habitació, tractaria d’acabar amb les seves misèries per tots els mitjans possibles”, afegeix.

Sobre el noi que va aparèixer encaputxat a TV3 -imatges inèdites del documental- assegurant que un amic seu li va confessar que va tirar un test; Diana Junyent lamenta que l’advocat, Gonzalo Boyer, digués “a la ràdio que ‘la família’ està buscant que la persona que va llançar el test s’autoinculpi”.

Finalment, diu que “sorprèn perquè això, primer, no passarà, i segon i encara que passés, és l’últim que podria beneficiar-nos. Una altra persona presa? Per tirar-li un test a un poli de merda al cap?“.

+ 1 - 3

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *